Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.deautismepraktijk.nl

Door deze website te bezoeken en/of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. 

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel de De Autismepraktijk zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan De Autismepraktijk niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.

De Autismepraktijk garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Wanneer De Autismepraktijk links naar websites of blogs van derden geeft, betekent dit niet dat De Autismepraktijk verantwoordelijk is voor de op deze websites of blogs aangeboden informatie, producten of diensten. 

De Autismepraktijk aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites of blogs waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

De informatie op dergelijke websites of blogs is door de De Autismepraktijk niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid. Verzoeken tot plaatsing van links naar websites of blogs van derden op www.deautismepraktijk.nl worden getoetst aan een aantal criteria.